Aanbod

Supervisie

Ik bied supervisie aan voor creatief therapeuten. Een plaats waar je terecht kunt met je twijfels en onzekerheden, maar waar ook juist vanuit een nieuw perspectief kan worden gekeken naar dat wat vast lijkt te staan als een huis waar best eens aan geschud mag worden.

Het is mijn overtuiging dat elke therapeut (of elk mens) baat heeft bij reflectie en zelfexploratie. Dit verhoogt niet enkel je draagkracht en werkplezier, maar ook je professionaliteit. Je zult je beter, zekerder en minder alleen voelen, maar ook je therapeutisch werk zal verbeteren.

Het is helaas een realiteit dat veel creatief therapeuten alleen staan op hun werkplek. Het kost vaak veel moeite om te ‘vertalen’ wat we doen binnen een interdisciplinair team. Het komt niet zelden voor dat we ons niet helemaal begrepen voelen, of dat ons werk niet serieus genoeg genomen wordt door teamleden. Dan is het fijn om af en toe met een andere creatief therapeut te kunnen praten.

Zelf-reflectie staat centraal in de supervisie sessies, omdat ik er van overtuigd ben dat je veel antwoorden zelf in je hebt. Maar wees gerust, je kunt ook rekenen op advies en tips.


Creatieve Ruimte

Veel creatief therapeuten zijn ooit dit prachtige vak gaan leren omdat ze zelf een grote affiniteit hebben met creatief bezig zijn. Niet zelden heeft het zich creatief uiten ook hen al mooie, waardevolle dingen gebracht in hun persoonlijk leven en ontwikkeling. Helaas zien we ook vaak dat er, eens de creatief therapeut het werkveld instapt, weinig tijd meer wordt gemaakt om zelf creatief bezig te zijn. De behoefte om zichzelf op deze manier te uiten wordt ondergesneeuwd door de drukte van alledag en opeens blijken we enkel nog te investeren in het creatief proces van onze cliĆ«nten of patiĆ«nten en niet meer in dat van onszelf. 

Herken je dit? Dan is de Creatieve Ruimte iets voor jou. 

We maken in de Creatieve Ruimte heel bewust ruimte vrij om creatief bezig te zijn. Je wordt uitgedaagd om los te laten en jezelf te verrassen. Het vertrekpunt is niet een moeilijke casus, maar jijzelf. De vorm die dit aanneemt hangt af van jouw behoeften en ook van het medium waar je affiniteit mee hebt. Dit hoeft niet het medium te zijn waarin je werkt. 


Contacteer me: