Praktisch

Als je interesse hebt om met mij te werken, dan neem je eenvoudig contact met mij op via mail of telefoon (gegevens vind je onderaan de pagina). Daarna zullen we in een eerste gesprek samen kijken wat precies je behoefte is en hoe we daar het best op aansluiten, rekening houdend met jouw persoonlijke situatie. Ik vind het belangrijk om hierin samen keuzes te maken.

De frequentie en duur van de supervisie zullen we in dit eerste gesprek samen bepalen, maar om je een idee te geven van de kostprijs: een supervisiesessie van 1 uur zal 75 euro kosten. Hiervan krijg je een factuur achteraf.

Je kunt de supervisiemomenten meenemen bij je registratie in het beroepsregister voor creatief therapeuten. Hiervoor kan ik op vraag een attest voorzien.

Supervisiesessies kunnen zowel online als offline plaatsvinden, afhankelijk van de situatie en je behoeften. Ik heb beschikking over een ruimte in Gent en Bellem (Aalter) waar ik je kan ontmoeten voor supervisie, maar ik kan ook naar je (werkplek) toe komen.


Contacteer me: