Praktisch

Als je interesse hebt om met mij te werken, dan neem je eenvoudig contact met mij op via mail of telefoon (gegevens vind je onderaan de pagina). Daarna zullen we in een eerste gesprek samen kijken wat precies je behoefte is en hoe we daar het best op aansluiten, rekening houdend met jouw persoonlijke situatie. Ik vind het belangrijk om hierin samen keuzes te maken.

De frequentie en duur van de supervisie zullen we in dit eerste gesprek samen bepalen, maar om je een idee te geven van de kostprijs: een supervisiesessie van 1 uur zal 50 euro kosten. Deze wordt betaald op het einde van de sessie (cash of payconiq). We leggen dan ook direct een nieuwe afspraak vast.

Je kunt de supervisiemomenten meenemen bij je registratie in het beroepsregister voor creatief therapeuten. Hiervoor zal ik een attest voorzien.

Supervisiesessies kunnen zowel online als offline plaatsvinden, afhankelijk van de situatie en je behoeften. Er zijn twee lokaties in Gent waar ik je kan ontmoeten voor supervisie: één in Gentbrugge en één in Mariakerke. Ik kan ook naar je (werkplek) toe komen.


Contacteer me: